Рецензии пользователя mipanfgh

Прокатну долю фільму «Персі Джексон: Викрадач блискавок» цілком можна було назвати успішною, якби творці стрічки не намагалися замахнутися на потрійну прибуток. Не важко здогадатися, що боротися з «Гаррі Поттером» картина Кріса Коламбуса не могла, тому всі думки про збір утопічною каси залишилися на папері. Втім, з вельми позитивним настроєм студія вирішила знімати продовження історії, скоротивши бюджет на 5 млн. доларів і прибравши акторів з гучними прізвищами. Вийшло не так погано, як це могло здатися: Тор Фройденталь вміло скористався сильними рисами першої частини, знову звернувся до невичерпних ідеям міфологічного характеру і на виході отримав гідний продукт, адресований дитячої аудиторії.
Лихий трійці в новій частині доведеться виправляти помилки минулого - хлопці змушені відправитися на пошуки Золотого руна, здатного врятувати табір напівбогів. Пригоди і «загадкові» ситуації, які чекають підлітків, навряд чи чимось відрізняються від усього того, що ми бачили раніше. Навіщо винаходити велосипед, якщо куди простіше адаптувати епізод десятирічної давності, разнообразив його деталі за допомогою комп'ютерної графіки. Все склалося в одну картину, що нагадує непогану казку для дітей шести років. Дорослим дивитися такого роду фільм буде не так цікаво, хоча нічого відразливого в ньому немає. З іншого боку, ставити хрест на бажанні подивитися «Персі Джексон і Море чудовиськ» не варто - подібне кіно можна розглядати як спробу провести непоганий вечір разом зі своїм чадом в кінотеатрі, сама-то історія не така нудотно, місцями вона змушує посміхнутися і вражає своєю динамікою. Мабуть, саме швидкість зміни епізодів дозволяє не нудьгувати в кінозалі, шкода, що гра акторів, давно виросли з віку своїх персонажів, абсолютно не виглядає, а то підсумковий вердикт міг бути абсолютно іншим.

Расскажите друзьям

Комментарии (4)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.

0

Толковая рецензия! Наш сынишка по возрасту ещё мал для этого фильма, а мы с мужем уже переросли такие сюжеты. Что ж поищем что-то поинтереснее.


0

Вот именно что это всего лишь сказка. Я ожидал от этого фильма хоть капельку серьезности, тем более что этот фильм мог себе это позволить.


0

Ну не скажите, мне 38, моему сыну 4 , я ему еще боюсь показывать такой фильм, боюсь что психика его еще не готова, там всякие страшилки. А сам я с удовольствием, когда по т.в. идет, в тихаря смотрю. Во всяком случае не пошло, чего и так хватает в эфире.


0

Моему ребенку эта сказка понравилась, да и я посмотрел ее заодно. В общем, хвалить не буду, но смотреть можно.