Рецензии пользователя mipanfgh

  • Мы - Миллеры
    We're the Millers (2013)

    Короткий курс щасливого сімейного життя!

    25 августа, 2013, 20:57

Жанр сімейної комедії за останні роки серйозно змінився, причому далеко не в кращу сторону. Щоб згадати по-справжньому смішну картину за останні кілька років, доведеться витратити як мінімум пару годин, і далеко не факт, що вдасться згадати. "Ми_-_Міллери" вигідно відрізняються від багатьох подібних фільмів, і навіть жарти на межі фолу нітрохи не зіпсували враження від перегляду.
Девід (Джейсон Судейкіс) живе в орендованій квартирі, а в перервах між переглядом роликів на Youtube штовхає дурь по всьому Денверу. Його розмірене життя дає тріщину після того, як в його будинок нагрянули грабіжники, які забрали не тільки місячний запас трави, але і всі заощадження Девіда. Опинившись у такій неприємній ситуації, Девід погоджується на авантюру місцевого накробарона Бреда Гурдлінгера (Ед Хелмс) перевезти через кордон з Мексикою "трохи з половиною" марихуани. Розуміючи, що зі свого неголеній пикою митники обшукають його машину з ніг до голови, Девід вирішує зобразити із себе зразкового сім'янина. В якості дружини він вибрав стриптизерку Роуз (Дженніфер Еністон), а його дітьми стали придуркуватий незайманий Кенні (Уілл Поултер) і неформалка Кейсі (Емма Робертс). Не сумнівайтеся, що поїздка цієї "сімейки" за наркотиками і назад вийде багатою на неординарні події.
"Ми - Міллери" - це своєрідна суміш класичного роуд-муві, де глядач не підозрює, що може трапитися з героями в наступну хвилину, і молодіжної комедії. Тим, хто не переносить жарти про секс фільм навряд чи здасться смішним, але при всьому при цьому більшість жартів і гегів дійсно оригінальні і дотепні. Режисер Роусон Маршалл Тербер витягнув уроки з не самих успішних "вибивають", не ставши фокусуватися виключно на карикатурності головних персонажів. Варто відзначити чудовий кастинг на роль Міллерів. Джейсон Судейкіс і Дженніфер Еністон вийшли вельми милою парою, хоча майже весь фільм вони сваряться один з одним. А Уілла Поултера ми тепер будемо спостерігати дуже і дуже часто, я в цьому не сумніваюся. Досить просто поглянути на його обличчя, щоб почати сміятися. У 2007 році так запалилася зірка Джона Хілл з "SuperПерцев", а тепер прийшов час Уілла Поултера.
"Міллерів" не соромно порекомендувати друзям, хіба що ортодоксальний ханжа вважатиме їх вульгарними і вульгарними. І так, не йдіть відразу після титрів, особливо фанати серіалу "Друзі", Маршалл Тербер вдало повернув, здавалося б, забутий комедійний прийом, демонструючи невдалі дублі.

Расскажите друзьям

Комментарии (5)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.

0

Фильм очень понравился. По моему самый лучший фильм 2013 года. Джениффер Энистон вне всяких похвал) Веселый, легкий, ненавязчивый фильм. Советую всем!


0

Фільм і справді дещо розбавляє ту суміш стрічок, що виходять тепер на великому екрані. Особисто я подивився Міллерів із задоволенням. Просте кіно, після якого не виникає лишніх думок!


0

Дженнифер Энистон - и этим всё сказано. Комедия лёгкая, не напряжная. Стоит посмотреть, что бы отвлечься от серых будней.


0

Обалденный сюжет, очень понравился, люблю такие ненавязчивые фильмы, что поднимают настроения и не надо парится кто убил и не вздрагиваешь на каждой минуте. Добрая, глуповатая комедия, что может быть лучше, когда мозги отдыхают.


-1

Не совсем характерная для Энистон роль. Да и кино глуповатое. Считаю, что комедия на тему наркотиков не так уж забавна.
Рецензию написали подробно, прям по фильму. Но смотреть её можно только вообще от нечего делать.