Рецензии пользователя Myroslava

"Перелік справ" так називався фільм в оригінальному перекладі.
Це пошла молодіжна комедія, головною героїнею якої є дівчина-відмінниця, що щойно закінчила школу. Однак, перед вступом до коледжу вона і складає свій пікантний список, де усі пункти стосуються отримання сексуального досвіду.
Цим списком вона хоче не лише "догнати" однолітків, які активно займались практикою поки вона сиділа за книжками, але й "переплюнути" їх.

Події фільму відбуваються у 90-тих, то ж його краще зрозуміють глядячи, дорослішання яких припало саме на цей період. І хоча безпосередньо "оголених" сцен там немає, все одно усім зрозуміло що відбувається. Пошло, подекуди просто огидно.

Хтось скаже, що сценарист та режисер фільму Меги Кери просто вдало вловила настрої публіки, адже як показують касові збори тупих комедії цьогорічного прокату, кшталт "Ми Міллери" чи "Однокласники - 2" глядачі найбільш вдячно сприймають жарти на тему сексуальної поведінки. Але все не так просто.

Маловідомим і цікавим є той факт, що на створення фільму автора надихнуло її студентське життя, а саме щоденник, який вона вела тоді. Його вона навіть давала прочитати головній героїні, для того аби так краще зрозуміла свою роль у фільмі.
Можна навіть сказати "засновано на реальних подіях" :-)

Однак, якщо ви прийдете в кінотеатр, купите квиток на фільм "З ким переспати", то проблема не в режисері, не в тому, куди котиться суспільство, не в тупих американських комедіях - проблема в вас...

Расскажите друзьям

Комментарии (10)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.

0

Дело "Американского пирога" живет и здравствует. Очередной фильм из этого стиля. Не самый плохой, кстати, хотя и далеко не шедевр...


0

Чудова рецензія.В ній розкрита і тема і короткий зміст фільму.Зразу виникло бажання переглянути його з друзями без жодних проблем.


0

Хм, тинейджерский возраст у меня остался далеко позади. Суть фильма ясна - сейчас мне интересны другие сюжеты.


0

Похоже, что тема молодежного секса в американском кино нет исчерпает себя никогда. Хотя, что там нового можно придумать? Рецензия на фильм отличная, а вывод в конце как нельзя лучше должен "отрезвить" критиков.


0

Этот фильм для меня, потому что мое взросление происходило как раз в 90-тых. Но не думаю, что я пойду на его просмотр - тупых, сексуальноозабоченых фильмов мне хватает и по телевидению.


0

спасибо


0

надо будет посмотреть


0

Отличный фильм. великолепная игра актеров.


0

))) интерестно , в америке весело не то что у нас . скукота


0

Увлекательно написано. Замечаю тенденцию во всех америкосовских фильмах школьников или выпускников играют взрослые дяденьки и тетеньки ))