Рецензии пользователя Даринка

Хочете бути схожим на Джона Ленона, а Чарлі Паркера, можливо Вам до вподоби Ліонель Мессі? Тоді Вам не потрібно дивитися цей фільм… Вам потрібно працювати, працювати і ще раз працювати. Ось, що може Вам дати надію на те, щоб стати ВЕЛИКИМ. А ще «Одержимість» своєю справою, яка примусить Вас пожертвувати своєю дівчиною, сім’єю, друзями, вільним часом, охрестивши свій шлях до успіху потом та кров’ю. Цей фільм не буде замилювати Вам очі, що одного ранку у вас з’явиться чарівна паличка, яка подарує вам успіх, славу і визнання.
Викладач Флетчер у фільмі постає м’яко кажучи жорстоким та безжальним. Але в цих якостях сховане велике бажання позбавити своїх студентів посередності (чим більшість із нас задовольняють себе). Він кидав їм виклик і лише достойні могли його прийняти. «У будь-якій мові немає більш вбивчих слів, ніж «Ти молодець! Гарна робота!» Що робить більшість людей після того, як чує ці слова? Каже собі, що планку уже досягнуто, позбавляючи при цьому світ наступного Луї Амстронга чи Чарлі Паркера.
Сам фільм переповнений реальністю, де ні на мить не сумніваєшся у справжності емоцій, які намагаються передати герої. Відомий той факт, що Майлз Теллер (Ендрю), який грає на барабанах з 15 років, в процесі зйомок натер собі руки до пухирів . В результаті чого палички, якими він грав, і сама барабанна установка були запачкані кров’ю.
Дивлюсь фільм і повертають думками у своє далеке дитинство, згадую свою вчительку по гімнастиці, абсолютну протилежність Флетчеру, завжди усміхнена, добра і з величезним запасом похвальних слів. Хто знає, можливо через неї, світ втратив ще одну Ірину Дерюгіну…хоча…, чого це я вирішила, що уже пізно…???

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.