Рецензии пользователя kiler13

  • Мы - Миллеры
    We're the Millers (2013)

    Секс, наркотики і Дженніфер Еністон

    5 сентября, 2013, 18:57

«Ми — Міллери» - американська комедія 2013 року, одну з головних ролей в якій зіграла Дженніфер Еністон. Я думаю, що режисер не прогадав взявши її в фільм. Адже вона вже давно зарекомендувала себе, як хороша комедійна актриса. Звичайно більшість пам’ятають її по ролі в серіалі «Друзі». І саме тому не мало людей прийде на фільм, лише заради того, щоб побачити Дженніфер в новому амплуа, а саме стриптизерки, яку наймає на роль своєї дружини дрібний наркоторговець.
Фільм вийшов на диво якісним і легким. Досить багато смішних епізодів, що трапляються з головними героями. Сюжет вийшов не зовсім банальним. Є цікаві ідеї, і навіть кілька несподіванок. Картина розповідає нам про дрібного наркодилера, якого бос змушує поїхати у Мексику і привезти звідти 1000 фунтів марихуани. Для цього Девід, головний герой, придумує хитромудрий план, для здійснення якого йому потрібна сім'я. От він і наймає дружину, доньку і сина.
Всі актори дуже добре зіграли свої ролі. Вони вдало і кумедно доповнюють один одного. Так що сім’я Мілерів дійсно починає скидатися на справжню родину. Єдине що розчаровує це те, що всі жарти переважно на тему сексу, і до кінця фільму перестають вже дивувати і справді смішити тому що стають аж надто передбачуваними. Ну і звичайно казковий хепіед, а куди ж без нього, надто натянутий і аж занадто неймовірний. Хоча всяке в житті буває.
Якщо ви зібрались сходити на цей фільм з дітьми, то дітей молодше від 17-18 років з собою брати не раджу.
Ця комедія звичайно не шедевр, але приємні враження після перегляду залишаються.
Моя оцінка 7/10

Расскажите друзьям

Комментарии (11)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.

0

Супер классная комедия для молодежи)с мамой конечно не посмотришь, а вот с отличной компанией друзей в самый раз! Молодежь, я Вам настоятельно рекомендую этот шедевр! смотри не пожалеешь)


0

Фильм специфический, рассчитан на молодежную аудиторию. Сюжет конечно пошловатый, но смешной. Просмотр не требует умственного напряжения. Хорошо смотреть такой фильм в конце рабочей недели, расслабиться и посмеяться.


1

Прочитать рецензию перед просмотром фильмом было просто необходимо, так как собирался сходить на просмотр этого фильма вместе с сыном. Теперь он пойдет на просмотр другого фильма.


1

Наша Джейн как всегда в своем духе, ну имидж у нее такой сниматься в хороших комедиях. Смотрим легко и не принужденно, но лучше без деток- разговоров много о интимных отношениях. Рецензия удалась.


1

посмотрел этот фильм, и хочу сказать не пожалел не минуты, возможно людям постарше меня (мне 20) он покажется глуповатым и тд.
но я весь фильм не переставал смеяться, хоть концовка и весьма серьезная)


1

Очень подробная и содержательная рецензия. Я смотрела этот фильм и согласна, что он довольно пошлый. О, а момент, когда к титрах играет саундрек из "Друзей" очень порадовал, особенно лицо Дженнифер в это время.


1

Дуже вчасна рецензія, тому що я звикла до того, що Дженніфер Еністон грає в фільмах для сімейного перегляду. Дякую за пораду не дивитися цей фільм з недосить дорослими дітьми.


1

Рецензия хорошо описывает фильм, после которой становится понятно, о чем фильм и для какой аудитории предназначен.


1

Коли дізналась, що Еністон зніметься в цій стрічці, я обіцялась піти на перегляд. Але я трохи розчарувалась, бо в фільмі багато пошлості, worried від цього не дуже приємне враження від фільму.


0

А я бы и восьмёрку поставила в отличие от автора рецензии. Так смешно наблюдать, как нанятое семейство пытается играть свои роли и забываешь, что это всего лишь кино.


0

Як на мене фільм на 8-мірку не дотягує, чогось в ньому бракує.