Рецензии пользователя Personal Jesus

«Таємне життя Волтера Мітті» — це стрічка Бена Стіллера, який також був не тільки її режисером, а й продюсером та актором, котрий зіграв головну роль. Ця комедійна драма вийшла 5 жовтня 2013 року в США, а у нас вона вийшла нещодавно, 9 січня.

Фільм оповідає про простого й непомітного менеджера фотонегативів журналу «Life», який часто уявляє себе в ролі якось героя, що може без проблем врятувати людей та собаку з будинку, що охопився вогнем, мріє про те, що б він хотів зробити тощо. Його звуть Волтером Мітті.

І от потрібно випустити останній номер журналу «Life», а фотографію, якою потрібно прикрасити головну, Волтер не може знайти. Він розуміє, що йому загрожує звільнення, тому старається віднайти потрібний 25 кадр. Він відправляється у подорож та йде на подвиги, аби знайти фрілансера, котрий надіслав йому фото. Персонаж Бена Стіллера побуває у різних місцях та ситуаціях.

Отже, Бен Стіллер зняв гарну картину, у якій також присутній чудовий гумор та неперевершені пейзажі. Стрічка змушує замислитись... Також хочеться сказати, що операторська робота була на висоті. Саундтреки підібрані під кожен момент фільму ідеально.

Моя оцінка: 8.5 з 10. Фільм варто глянути.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.