Рецензии пользователя id3554661

За останні роки ми бачили чимало супер-героїв, які рятували нас від всих видів катастроф та злодіяк, котрим дуже кортіло захопити та знищити все людство на Землі. Ми бачили Халка, Людину-павука, Супермена, але в них була спільна річ яка робила їх майже ідентичними та жахливо нудними. Вони всі були одинаки з середньостатистичним життям без амбіцій та натяків на яскраве майбутнє. Такий собі планктон з "родзинкою". Ми більше не хочемо чути, про те як важко супер-героям, коли вони повинні приховувати свої таємниці, як їм важко знайти та не втратити кохання через всі ті пригоди та інші рожеві шмарклі. Нам потрібні зрєліща!!!

І тут з'явивляється Ентоні Едвард Старк - улюбленець долі, талановитий винахідник та ловелас. Чемність, ввічливість, делікатність - це все не про нашого Тоні. Це людина, яку не турбує що про нього напишуть та скажуть, які сюжети знімуть на ТВ. В нього є такий шарм, якого так бракує іншим героям. Він не ще однин супер героой з силою, яку він набув, луснувшись головою в двері. Це людина, яка своїм розумом винайшла собі силу, готову дати відсіч кому завгодно.

І от, на травневі свята 2008 року, всі шанувальники супер-геройського кіно отримали величезний подарунок у вигляді першого фільму про Залізну Людину. Без перебільшення фільм вибухнув по всій земній кулі. Це було ідеальне поєднання великої кількості стрілянини на землі та в небі, яскраві спецефекти та безмежна харизма акторів, доповнена часткою влучного гумору.

Робер Дауні мол., дуже добре впорався із завданням показати плейбоя, який не лізе до кишені за словом і в одночас, може натовкти пику поганим хлопцям в будьякий час. Тоні Старк у виконанні Дауні. мол. це неперевершене поєднання акторскої роботи та гарно складенного сцераю з додаванням саркастичного гумору. За це Роберт отримав величезну армію фанатів серед дівчат, та кілька нагород.

Це був перший фільм на сто відсотків від MARVEL і він на довгий період задав дуже високий орієнтир для всіх інших супергеройських стрічок, а актори здобули величезну популярність серед шановників комісків, бойовиків, та тих, хто цінує старий добрий гумор.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.