Рецензии пользователя MrNobody1730

Багато думок та розмов було про те, який фільм 2015 року буде найбільш очікуваним . Здебільшого , думки ділились на дві групи: одні говорили про те, що це буде «Форсаж» , а інші - Месники: Ера Альтрона. Так, звісно , франшиза із крутими машинами та неймовірним екшеном давно вже зайняла гідне місце у нашому серці, але , поглянемо правді у вічі, чи був би він такий бажаний, як би не загибель Пола Вокера (Земля йому пухом) , яка зробила навколо «Форсажа» такий ажіотаж , який ми зараз спостерігаємо? Тому назвати цей фільм найбільш очікуваним в мене язик не повернеться.
Інша справа – новий фільм про всесвіт Марвел , і не просто новий , а ГОЛОВНИЙ ФІЛЬМ ЦЬОГО ВСЕСВІТУ, який об’єднує в собі все найголовніше, все «марвелівське», все найкраще.
Кіновсесвіт Марвел – це видуманий всесвіт , що побудований на коміксах компанії Марвел. Існує декілька фільмів , які тісно пов’язані між собою і поєднанні однією сюжетною лінією ,а Месники - це фінальна збірка, підсумок інших фільмів, який водночас закінчує і розпочинає події.
Успіх першого фільму «Месників» був надзвичайним і тому всі очікували на не менш видовищну другу частину.
Надії справдились – друга частина вийшла не гірша, ніж перша і, посмію сказати, що навіть трішки краща.
Як сказав режисер Джосс Відон (який , до речі, відмовився режисерувати подальші частини) друга частина дуже відрізняється від першої. Із цим не можна не погодиться. Друга частина більш серйозніша, доросліша і змушує задуматись за тим, що ти бачиш на екрані.
Сподобався якісний сюжет та робота із персонажами. Фани Марвел, які виросли на коміксах залишаться дуже задоволені. Сценаристи вирішили не мудрувати і добавили лише декілька нових персонажів, які харизматично доповнили «старий» склад фільму. Також дуже професійно попрацювали над добре знайомими супергероями. Цікаво показано Тоні Старка. Начебто, ми бачимо його таким, яким звикли бачити, але відчувається щось інше, щось глибше. Гармонійно показали відносини інших героїв та зуміли красиво прикріпити лінію кохання, яка вдало підтримала головний сюжет. Прекрасні діалоги між героями, сенс у словах , чудовий гумор – все це присутнє. Сюжет , як сказав Роберт Дауні-молодший ,тоненько показує проблематику навколишнього світу і вдало підтриманий фантастичними аспектами, гарним екшеном та іншими елементи, які притаманні марвелівським фільмам.
Музичне оформлення та спецефекти на високому рівні. Музика гарно підібрана і доповнювала кожнісіньку сцену. Щоправда, мені не вистачило на фоні Залізної люди пісень AC/DC, які так полюбились під час перегляду минулих фільмів. Під час перегляду зовсім не зверталась увага на спецефекти, що підкреслює те, що вони виконані дуже грамотно та якісно. До речі, кількість сцен із спецеефектами було 3000 тисячі, що є рекордом для всіх фільмів, що виходили під егідою Марвел.
Окремо хочу виділити Альтрона. Головний антагоніст неперевершений та надзвичайно харизматичний. Описати його так, щоб обійтись без спойлерів важко, але спробувати можна. Я бачив багато фільмів, багато антагоністів , але , мушу визнати, Альтрон – один із найкращих. Він водночас навіював жах, гарно вистрілював чорним гумором ,породжував цікаві репліки і просто випромінював харизматичність. Альтрон викликає у мене асоціації із Джокером із фільму «Темний лицар».
Месники:Ера Альтрона – чудово продуманий фільм із багатьма аспектами , які надзвичайні. Він дає нереально багато підґрунтя для 3 фази , що не може не радувати нас, цінувачів (не люблю слово фани). Друга частина тримає планку якості , яку із радістю гарно сприйме будь-який глядач.

P.S. Кеп, слідкуй за мовою! (c)

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.