Рецензии пользователя MrNobody1730

  • Зеленая миля
    The Green Mile (1999)

    Немає в світі такої людини, яка б не пустила сльозу при перегляді...

    5 мая, 2015, 19:14

Зелена миля – це фільм для мене. Фільм, котрий несе незабутні емоції, фільм, котрий вчить , як правильно потрібно жити, а не існувати, фільм, котрий повчає , що гарні люди існують і вони можуть врятувати цей світ.
Я настільки глибоко просякнулась у атмосферу фільму, що після перегляду не знала, що зі мною.. Останні хвилин 30 фільму я не могла вимовити жодного слова. Моє серце та моя душа завмерли. Я просто дивилась на екран і не могла видихати та вдихати повітря. Дуже важко передати словами наскільки сильний цей фільм та які теми життя тут показують.
Я не буду розписувати сюжет, я напишу те, що мене вразило. Мене вразило все. Я не можу назвати жодного аспекту фільму, який змусив мене задуматись про помилки фільма та відразу до нього. Навіть елемент фантастики, який присутній і який я не дуже люблю, лише так шедеврально добавив барв у цей шедевр, що я спокійно не можу говорити про це. Мої емоції зашкалюють.
Чудовий, неймовірний, прекрасний фільм в якому показані всі характери людей, які живуть на світі і які є серед нас. Проблематику «Зеленої милі» повністю , гадаю, ніколи не зрозуміє ніхто, тому що після кожного чергового перегляду знаходитимеш щось нове, щось прекрасне… Я можу на пальцях рук перерахувати найдраматичніші епізоди із фільмів, які змушували мене не дихати і не бути там, де є я, і останній епізод «Зеленої милі» гідно поміщається на моїх пальцях!
Як можна було не дати Оскара цьому фільму!? Як ? Я ніколи не зрозумію цього. Ніколи. Хоча б за кращу роль другого плану Майклу Кларку Дунгану. Я майже завжди не згідна із тим, кому вручаються Оскари, але тут моє обурення просто зашкалює. Я спеціально подивлюсь всі фільми, які переграли «Зелену милю» в боротьбі за Оскар і дуже сумніваюсь, що вони таки дійсно переграли цю багатогранну історію дружби, кохання та життя!
Прекрасний Том Хенкс, прекрасний Майкл Кларк Дунган (земля йому пухом) зробили шедевр, який житиме вічно.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.