Рецензии пользователя MrNobody1730

  • 1+1
    Intouchables (2011)

    Французьке кіно: Рідко, проте мітко!

    5 мая, 2015, 19:15

Не скажу, що дуже полюбляю французький кінематограф. Відношусь до нього посередньо . Проте є декілька дійсно гідних картин, навіть, можна сказати, шедеврів,які варті уваги. Одна із них –«1+1. Недоторкані».
Історія про неочікувану дружбу , найкращу дружбу, яка дуже рідко трапляється. Історія про двох чоловіків , які не мають нічого спільного, окрім одного – єдиної чаші в душі для справжньої дружби. У центрі уваги два чоловіка:
Філіп – заможний та успішний чоловік, який має все, про що мріє кожна людина, проте від дуже нещасний , бо він паралізований. Він не відчуває рук, ніг, нічого. Лише голова в нього рухається та працює належним чином. Філіп дуже серйозний, дуже інтелігентний та вихований.
Дрісс – проблемний хлопець із багатодітної та не вельми забезпеченої сім’ї. Він безтурботний, веселий. Дрісс далеко не інтелігентний , не тактовний, але дуже добрий душею. Простий хлопець із вулиці, який має далеко не вуличне серце.
Філіпу через свій параліч потрібен догляд і він шукає для цього нового помічника. Так сталось, що помічники довго не залишається: то вони крадуть речі із шикарного будинку власника , то відносяться до Філіпа , як до маленької дитини, яка скоро помре. Не бажаючи працювати на посаду «Помічника» попадає Дрісс. Філліп побачив, що Дрісс ставиться до нього , як до рівного і взагалі не переймається, що той інвалід. Нетактовність чорношкірого персонажа влаштувала його на роботу і подарувала йому одне із найкращих почуттів на світі – справжню дружбу.
Неймовірно легкий, в міру сумний, в міру смішний світлий фільм. Гарний гумор просто чудово балансує із головною атмосферою фільму – сумом , і якісно відчувається відчуття справжньої драми, яку можна із легкістю дивитись. Якісний музичний супровід, який ідеально передає певні моменти історії. Є моменти , коли дійсно хочеться дати волю сльозам, майже весь час фільму очі набираються милого погляду і ти із малесенькою усмішкою споживаєш те, що бачиш на екрані. Цьому велика дяка виконавцям головних ролей, вони дійсно дуже гарно підходять на ці ролі.
Гарна сумна драма із комедійними елементами, які не залишить жодного глядача байдужим.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.