Рецензии пользователя MrNobody1730

Фільм "Містер Ніхто" - це один із кращих витворів мистецтва.
Ця картина воїстинну чудова і багатовимірна. Всплеск емоцій опісля перегляду фільму змусить відчути життя по-іншому, без масок і пародій, по - серйознішому сприйняти світ, в якому живемо ...
Все в цьому шедевральному фільмі неперевершене: сюжет, актори, їх гра, музика, але особливо вражає сенс... Але про все по черзі.
Актори: акторський склад на чолі із вишуканим та неймовірним Джаредом Лето захоплює й змушує без єдиного сумніву повірити в те, що відбувається на екрані. Діалоги прості, але водночас сенсовні, вирази обличчя настільки правдиві, що складається враження, ніби актори самі пережили ті події і тепер розповідаються людям, власну, невидуману історію.
Сюжет: я бачив багато різних фільмів: комедій і жахів, бойовиків та детективів, але всі вони суттєво відрізняються від "Містера Ніхто", ажде саме після його пергляду я зрозумів, що означає поняття справжнього, продуманого до дрібниць сюжету. Із самісінького початку картини потрібно задуматися і уважно спостерігати за розгортанням подій - від багатозначного та чуттєвого моменту із голубом, до поїздки на Марс головного героя Немо. Всі дрібнички, всі без вийнятку, продумані до неможливого. Фільм вражає різноманіттям сюжетних ліній (немає однієї лінії, а є цілих 3 , які в кінці-кінців перетворються в одну , в головну). Сценаристи попрацювали на славу.
Музика: музикальний супровід фільму неабиякий: від кумедних мелодій до сумних мінорних пісень та композицій. До кожного епізоду, кожної сценки неймовірно точно підібраний музичний супровід. Головний саундтрек фільму, тобто головна пісня, вишукана і надзвичайно чарівна. Спеціально для "Містера Ніхто" Джаред Лето написав гітарну композицію. Таємнича, гарна, неймовірна - це все про неї.
Сенс: після перегляду цієї картини кожна людина, напевно, задумається про життя та декілька днів перебуватиме у роздумах. Саме так і було зі мною. "Містер Ніхто" розкриває проблематику батьків та дітей, кохання та відчаю, бідності й багатства життя і та безліч інших важливих для людини тем. Немає таких слів, які можуть повністю передати ейфорію і чарівність цієї картини. Вибір - це найголовніша крок, який має зробити людина самостійно, без будь-чиєї допомоги. Від вибору залежить все, коли на кону знаходиться власна доля. Після титрів фільму це зрозуміє кожен.
Ти розумієш, що кохання жорстоке й несправедливе, але водночас таке прекрасне! Не важливо звідки люди, навіть якщо із протилежних куточків країни, світу, важливо одне - справжність та несамовита жага один одного. Саме таке кохання взяло до своїх обійм Немо та Анну - головних героїв стрічки.
Ти замислюєшся за все: як дихаєш, як міркуєш, як відчуваєш і чи правильно взагалі відчуваєш. Весь фільм просякнутий неймовірним сенсом, який, що не дивно, кожна людина має віднайти для себе сама.. Я просто не можу передати словами, що я відчував після перегляду, але для себе я вирішив, що роблячи вибір потрібно думати чи правильний він, зважувати всі можливі варіанти, і впевнюватись в їх правильності. Обираючи кохання - думай чи витримаєш ти усі ті страждання. "Думай" - одне із найголовніших слів , яким можна охарактеризувати цей шедевральний стрічку...
Отже, кіно-картина "Містер Ніхто" - це один із найкращих фільмів в світовому кінематографі, який назавжди залишиться в моєму серці...

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.