Рецензии пользователя mipanfgh

Всі порівнюють «Примарний патруль» з «Людьми в чорному», але франшиза про спецагента, що захищає Землю від космічної сволоти не входить ні в яке порівняння. За захопливості і завзяттю - це як порівняти легковий автомобіль з кінською упряжкою, за якою до того ж тягнеться шлейф гною.
Звичайно, при цьому по гриві коням будуть шмагати неповторний Джеф Бріджес і злегка в'яне, але до цих пір сексапільна Мері-Луїз Паркер. Ці двоє тут круті до неможливості. Бріджес нагадує вічно кумедного Рустера Когберна. А в краще моменти він випинає свої шалені очиськами як Чувак / Лебовські. Часом жарти справді смішні, але більша частина будується на тому, що ми вже бачили в трейлері: цицькаста блонда і старий азіат прикидаються працівниками санепідемнагляду і ловлять повсталих мерців.
У всьому ж іншому «Примарний патруль», на жаль непомітний. Деякі жарти повторюються по декілька разів (мабуть, від нездатності сценариста складати щось нове). Від горезвісної тривимірності моторошно болить голова, а Райан Рейнольдс не змінює собі ні на йоту: у цьому фільмі він також шалено нудний і неможливий.
Сюжет так взагалі не може увійти ні в яке порівняння з будь-якої з частин «Людей у ​​чорному». Він грішить величезними дірами, через які так і норовить проникнути в зал несвіжий душок.
Сама ж концепція «Примарного патруля» цікава, але все також нуднувата. Небесні копи повинні відловлювати мерзотників, які не бажають потрапляти на Страшний Суд, якщо ж мертвяки проявляють опір - їх просто дезінтегрується ... Тобто зовсім, до такої міри, що немає кого більше ловити. Так навіщо, питається, влаштовувати всю цю кашу з відловом? І це при тому, що концепція безсмертної душі, на основі якої і повинен по ідеї будується такий сюжет, тут легко і просто відкидається через непотрібність, що зводить нанівець всю достовірність і логічність створеної всесвіту.
Втім, не тільки ці питання залишаться з вами до кінця сеансу. Тут нелогічно рішуче все. І навмисно ведучий себе як ідіот Рой \ Бріджес, і тупий коп Нік / Рейнольдс. Я вже не кажу про мультяшних спецефектах і невидимому тут, зате шкідливим для голови 3D. Це все тільки посилює велику творчу невдачу Швентке.
То чи варто на фільм йти? Розслабиться і відключити голову на ньому все-таки можна, але отримати справжнє задоволення, порівнянне з ефектом від перегляду «Людей у ​​чорному» - навряд чи. На жаль, чогось творці фільму тут не догледіли. А режисер зайвий раз довів, що його попередня удача - фільм «РЕД» вийшов таким прикольним тільки завдяки відмінним акторам.

Расскажите друзьям

Комментарии (10)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.

0

Согласна с автором рецензии, фильм является лишь тенью трилогии "Люди в Черном". Класика жанра, хороший коп- плохой коп, сюжет простоват и явно чего-то не хватает. Фильм на твердую троечку, ради любопытства можно и посмотреть.


0

UK
Шкода що Ваші враженя від цоьго «шедевру» я помітив вже змарнувавши свій час на перегляд. Цілком з вами згоден – цьому коміксу довго кульгати наздоганяючи «Люди у чорному».
RU
Жаль что Ваши впечатления от этого «шедевра» я прочёл уже после того, как потратил время на просмотр. Полностью с Вами согласен – этому комиксу долго хромать догоняя «Люди в чёрном».


0

Мне фильм очень понравился, все так сделано качественно, супер, у меня просто нет слов. И я очень благодарен режиссёру за такую работу!


0

Очень хорошая рецензия, а самое главное, что написана живым украинским языком. Такое не так часто встретишь. Касаемо фильма, хочу отметить, что это просто жалкая поделка.


0

Фильм можно посмотреть один раз,но обязательно в кинотеатре. Спецэффекты хороши. Думаю, что будет вторая серия.


0

Зря вы так о фильме. Он весьма хорош для просмотра, по сравнению с недавно вышедшими этот фильм действительно приятно смотреть!


0

В принципе весьма не плохой филмец, классные эффекты, хорошая игра актеров, приличный июмор. Что касается идей то действительна напоминает люди в черном. Но всеравно новерное посмотрю исче разок.


0

Хотела сходить на этот фильм - трейлер заманил. Но почему-то о этом фильме нелестные отзывы. Попытка превзойти "людей в черном" не удалась. Жаль, что деньги и настроение разочаровавшимся не вернут.


0

Хотела сходить на этот фильм - трейлер заманил. Но почему-то о этом фильме нелестные отзывы. Попытка превзойти "людей в черном" не удалась. Жаль, что деньги и настроение разочаровавшимся не вернут.


0

100% с тобой согласна, фильм оказался очень скучный и с плоскими шутками!