Рецензии пользователя Myroslava

Франсуа Озон - режисер та сценарист кінострічки. Саме його хворі фантазії і ляжуть в основу сценарію.

Франсуа Озон... а чи чув хтось раніше про нього? Я ні. Але наразі будь яка інформація є доступною. Тож пан Француа О3 колись знімав короткоментражки для кинофестів, з бюджетом в районі 3000 євро.

Але тепер він нарешті знайшов гроші на повнометражне кино.
А якими були його попередні стрічки? Як кажуть: "що кому болить, той про те і говорить".
То історія про старого та юного представників меншинств, то - стрічка про 17-річну німфоманку. Хочете віднайти сюжет? А його немає. Реально не має! Це нонсенс, але сюжету немає!

Героїня Ізабель, постійно ходить на побачення з чоловіками, що набагато старші за неї. Знаходить їх завдяки інтернету і отримує гроші за послуги. Хоча самі гроші їй не потрібні, адже походить вона з забезпеченої сім"ї. Все це продовжується протягом 4-х пір року. Поки один із клієнтів не помер у ліжку під час побачення.
Звісно, тоді про її "хобі" стало відомо. Після цього була розмова з мамою, яка, звісно, була в щоці, і з психаналітиком. Тут раптом подумалось, а може психоаналітикам та психіатрам слід обстежити і самого Франсуа Озона? Невже нікого не насторожує цілий ряд його фільмів, що експлуатують тему сексуальності? Чому автор отримує задоволення від зйомок саме таких фільмів?
Стрічка закінчується так само безглуздо, як і почалася.
Не зрозуміло для його Ізабелі потрібно було все це, чи то травми дитинства, чи причина в німфоманії, чи просто задля розваги?
Фільм - так, чергова проба, з натяком на псевоінтелектуальність.

Расскажите друзьям

Комментарии (20)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.

0

Молодая героиня, действительно, прекрасна! Да, идея фильма понятна не всем, но, уверена, что мужчинам "за..." эта тема близка :)


0

Шановна Myroslava! Напевно значна кількість плюсів на ваші рецензіїї викликала у вас деяке запаморочення від успіху? Франсуа Озон - один з кращих представників сучасної французської режисури. " історія про старого та юного представників меншинств" - це фільм "Краплі води на розпечених скалах", справжня драма, знята за п'єсою Р.В. Фассбіндера, раджу ознаймитись з його творчостю. А інший його фільм - "Басейн" - то справжній шедевр еротичного трилеру, якій можна поставити поряд з "Основним інстинктом".


0

Название соблазнительное)) надо смотреть!


0

Фильм понравился


0

не видела, но обязательно посмотрю


0

super


0

Замечательно, всем советую посмотреть!


0

Фильм очень интересний советую всем псмотреть


0

Звучить дуже інтригуюче! Захотілось подивитись :)


0

Еще не смотрел. Время раннее. После 20.00 посмотрю. А просто комментировать....


0

Фильм на любителя, но мне очень понравился!


0

фильм об обычной жизни миллионов людей


0

понравилось!


0

Фильм хорош игрой актеров.


1

Якісна рецензія примітивного фільму. Більшість питань, які описує автор, виникають і в моїй голові. Сподіваюсь, що про фільм швидко забудуть, а режисер перейде на зйомки більш сюжетних та інтелектуальних фільмів.


0

interesno , posmatru


0

Недавно посмотрел его. Понравилось.


0

прикольный фильм! обязательно посмотрю


0

а мне фильм понравился!


0

Хоть фильм и рекоментован для +16, но даже не думайте брать 16 -летних детей с собой в кинотеатр!