Рецензии пользователя Prorok1212

Здавалось,що може бути нуднішим,ніж піти на показ фінансової драми з купою складних економічних термінів,та яка ще отримала 5 номінацій на Оскар? Фільм Адама Маккея всіляко намагається тримати глядача сконцентрованим. Навіть Ваша дівчина,подруга чи однокурсниця,яка через 10 хв перегляду вже не розумітиме про що йде мова, не відірве погляду від екрану. Купа фінансової ахінеї,що виходить з вуст зіркового складу картини вміло розбавлена жартами,міцними фразами та другорядними планами,які зображують людський планктон,що не розуміє настання великого обману.
Крах економіки у 2008 році не був несподіванкою ні для уряду,ні для героїв фільму,ні для великих банків. Головні персонажі "Гри на пониження" скоріше будуть віднесені до диваків та аутсайдерів ринку,проте саме вони розгадали загадку,що потопила ринок нерухомості США,а згодом і світову економіку. Ви можете нічого не знати про фінансові операції та теорію економіки,але картина Маккея змусить Вас неодмінно почати здобувати такі знання. Щодо акторського складу,то він справді був на висоті і вартий оскарівських номінацій,але скоріше в загальному,а не індивідуальному плані. Камбек Раяна Гослінга,пристаркуватий Бред Пітт,дивний Крістіан Бейл та співчутливий Стів Карелл не дадуть засумувати.
Безперечно фільм на любителів такого кіно,але й чужі цій сфері глядачі знайдуть у ньому щось своє. "Правдива історія" бере своєю харизмою подачі матеріалу,а також майстерним підбором характерів на екрані. Не знаю,кому з персонажів варто симпатизувати,адже всіма рухала жага до наживи,в той час як звичайні люди покидали домівки та збирали речі з офісу збанкрутілого роботодавця.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.