Рецензии пользователя Helena Muller

Група британських пенсіонерів із різних причин від’їжджають до Індії, туристичної Мекки, місце куди їдуть: із сумнівами та незліченними питаннями, за просвітленням і натхненням. Вони вважали, що житимуть у найкращому готелі в світі, а поїздка, в їхньому розумінні, повинна була вирішити всі проблеми, взагалі -то, так і сталось, проте в дечому не так як уявляли та мріяли герої. Хтось зміг пристосуватися, хтось знайшов роботу, хтось зламався морально та поїхав до дому ні з чим, хтось знайшов своє втрачене кохання, а хтось зустрів нове, хтось, отримавши допомогу, вирішив допомогти іншим. Це чудова стрічка, яка змушує задуматись над багатьма речами: старість неминуча, безпорадність та самотність на схилі років, проте не все так безнадійно, як інколи здається!
Індія – дуже складна для розуміння країна, зі своїми усталеними традиціями, які підчас шокують європейських снобів. Вражають слова одного із героїв стрічки: «Індія – це саме життя» або « Індійці сприймають життя, як привілей, а не як даність». І це великий плюс цієї нації, на відміну від нас, європейців, які забувають про такі прості речі, дійсно є чому повчитись.
Треба відмітити прекрасний акторський склад та гру Джуді Денч та Меггі Сміт, які вже не вперше грають разом в одній стрічці, та чудову режисерську роботу, яка розкриває глядачам увесь колорит індійського життя.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.