Рецензии пользователя Gambino

Популярний сайт WikiLeaks назавжди змінив правила гри. У світі де інформаціє вважається понад усе, а розсекречення даних під знаком «Цілком таємно» може змінити хід історії.

«П'ята влада», захоплюючий фільм студії DreamWorks Pictures, оснований на реальних подіях, розповідає про спробу викрити державну корупцію брехня влади, яка перетворила інтернет-стартап в одну з найвідоміших обговорюваних організацій двадцять першого століття. Ця історія почалася в той момент коли засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж Бенедикт Камбербетч об'єднався зі своїм колегою Даніелем Домшайт Бергом Даніель Брюль щоб відстежити надати народної розголосу секрети тих, у чиїх руках зосереджена влада у світі.

В цих хлопців, творців WikiLeaks було мінімальне фінансування, але вони змогли розробити платформу, завдяки якій користувачі могли цілком анонімно "зливати" в мережу засекречену інформацію, цим самим виставляючи на показ ганебні таємниці державних служб фінансові злочини могутніх корпорацій. За перші роки свого існування портал виклав в мережу більше таємниць, ніж найвпливовіші ЗМІ у світі, разом узяті.

Але одного разу, коли Ассанж Берг отримали доступ до надзвичайно засекреченого архіву США, їм належало знайти для себе відповідь на одне з найважливіших питань сучасності яка ціна таємниці у вільному суспільстві яка ціна розголошення

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.