Рецензии пользователя lyubov898

  • Исчезнувшая
    Gone Girl (2014)

    Моє враження після перегляду фільму.

    4 апреля, 2015, 23:07

Хлопці та чоловіки, якщо Ви зважуєте всі за і проти і думаєте чи не час Вам одружитися, то раджу Вам подивитися цей фільм: всі сумніви відразу ж розвіються і Ви станете набагато - більш акуратно ставитися до своєї дівчини. У картині якраз показана та сама сторона шлюбу - загадкова, темна і страшна.
ЧУДОВИЙ ФІЛЬМ! Стільки емоцій після перегляду, стільки думок, жесть якась а не фільм..заставляє задуматися, переосмислити життя, в якій колом брехня..Чоловік ненавидів дружину, зраджував, брехав, дружина теж брехала і собі і чоловікові, а потім стала монстром реальним , але її поведінка - це відношення її чоловіка брехуна. Родичі створили з неї ідеал, вона з дитинства жила у брехні, і не була собою.
Добре, що я ходила на фільм не з чоловіком, а з одним другом))) Тим хто у шлюбі або збирається одружитися я не раджу дивитися (разом з дружиною-чоловіком) цей фільм - аж надто явно оголена реальність шлюбу і життя в цілому.
Коли закінчився фільм, один хлопець голосно сказав, всі засміялися .... вже краще б я був геєм!
Мужики після фільму поглядали з острахом на своїх жінок, а вони виправдовувалися, що вони не такі ... Але кожна з нас жінок - знайшла в головній героїні себя.Коли обманюють наші надії, коли зраджують, коли нахабно брешуть, коли обманюють наші надії і коли до нас байдужі ... ми перетворюємося в жорстоких розважливих тварин - і це факт.
Приголомшливий фільм!

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.