Рецензии пользователя MrNobody1730

У кожного є фільм, який переглядаєш в дитинстві і він закарбовується в тобі назавжди. Для мене це фільм - Гладіатор. Не те, що я він є моїм улюбленим, але я дуже запам’ятав його .Я переглянув цей фільм, коли був ще маленький. Мені ще й навіть 10 не було. Скажете, що який сенс зараз писати щось про кіно, яке ти вже, мабуть, забула? А сенс великий.
Під час перегляду фільму я ніби стала дорослішим. Я розумів кожнісіньку деталь атмосфери і повністю відчував головного героя. «Гладіатор» із перших хвилин так мене зачепив, що я протягом всього перегляду не зронив жодного слова, так сильно думками поглинула в те, що бачив. Я просто не міг псувати ту атмосферу в душі, яка в мене була, я не хотів випадково щось сказати, бо боявся пропустити якусь деталь. Це фільм не про брудні поєдинки, не про місиво людей, котрі хочуть чиєїсь смерті, а про людські страждання, які чимало схожих людей переживали в ті часи.
Мені дуже сподобалась гра Хоакіна Фенікса та Рассела Кроу. Я був захоплена картинкою, декораціями, що бачив. Кожен із персонажів грає чітко так, як треба, музика грає така, яка має грати в тих чи інших моментах. Я майже не зважав на бійки (які, до речі, як на мене, були поставлені досить гарно), на кров та інші такі чинники, які могли б зіпсувати враження маленькому хлопчика, я просто бачив головне, що хотіли мені сказати творці цього фільму – любов, порядність, справедливість і навпаки.
Кожному варто не раз переглянути цю масштабну кінострічку.

Расскажите друзьям

Комментарии (0)

Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.